top of page

Jessica + Rick / 28 augustus 2021

Dit leuke stel heeft mij en mijn man geïnspireerd met hun jaren 20 thema voor deel twee van onze bruiloft in juli, echt zo te gek! Deze bruiloft was zo stoer, eigen en liefdevol! En omdat dit zo’n stoer en tegelijk ook liefdevol stel was, besloot ik dit in de teaser terug te laten komen. Het was een uitdaging om deze twee elementen in een korte video samen te voegen, maar ik ben oprecht trots op het resultaat! De dag had ook een verdrietige rand, omdat deze lieve mensen beiden hun moeder verloren zijn. In de vorm van een mooi roodborstje en vlinder op een tafel, waren zij er toch bij. Dat vreugde en verdriet op een dag als deze dicht bij elkaar liggen en echt samen kunnen en mogen, heb ik van dit mooie stel mogen leren. In de volledige film heb ik hun verhaal voornamelijk verteld aan de hand van de speeches van hun lieve papa’s, omdat zij het zo mooi en liefdevol verwoordden. Deze dag heb ik vastgelegd met mijn favoriete collega in het vak: @memoriesbymarleen.

Jessica & Rick over hun film

Irene! Wat een tranentrekker is het geworden, maar zeker op een positieve manier. Er zijn geen woorden voor, voor hoe de film is geworden. Wij zijn met elke seconde onwijs blij! Nogmaals super bedankt! ❤️

Opmerkingen


Opmerkingen zijn uitgezet.
bottom of page